Värmland på Facebook! | Region Värmland

Värmland på Facebook!

[PRESSMEDDELANDE] Facebook.com/varmland är en sida för alla som gillar Värmland. Sidan skall bli en mötesplats för värmlänningar och blivande värmlänningar.

Rekryteringsbehovet är stort inom det värmländska näringslivet och den offentliga sektorn. Facebooksidan skall fungera som en kanal för information om aktuella tjänster och kontakt mellan arbetsgivare och potentiella arbetstagare.
– Vi behöver bli fler i Värmland, men steget att flytta är stort. Det är ett antal pusselbitar som skall falla på plats. En ambition med facebook.com/varmland är att skapa ett forum för information, tips och även kontakt med andra som redan har valt att flytta hit, säger Madeleine Norum, projektledare i Attraktiva Värmland som står bakom sidan.
Tips och information om evenemang av olika slag är också en viktig del av sidan. Både för värmlänningarna och för de som vill besöka eller flytta till Värmland.
– Vi kommer att föra en dialog med besökarna kring frågor som rör arbete, boende och upplevelser i Värmland, säger Stefan Westling, kommunikatör i projektet Attraktiva Värmland. Vi behöver finnas där människor finns och just nu är det Facebook som gäller.

Stefan Westling, kommunikatör i projektet Attraktiva Värmland
E-post: stefan.westling@regionvarmland.se