Värmland överlämnar bäddset från Klässbols Linneväveri till H.K.H Prinsessan Estelle | Region Värmland

[PRESSMEDDELANDE] I samband med H.K.H Prinsessan Estelles dop imorgon överlämnar Region Värmland och dess medlemmar, de 16 värmländska kommunerna och Landstinget i Värmland, en dopgåva i form av ett bäddset från Klässbols Linneväveri.

På initiativ av Region Värmland har Klässbols Linneväveri tillverkat ett bäddset med underlakan, kuddvar och påslakan i 100 procent lin. Mönstret består av stjärnor efter namnet Estelle som betyder stjärna. Gåvan omsluts av en pappersförpackning tillverkad av Billerud.
− Både gåvan och den vackra förpackningen är goda exempel på produkter från vårt framgångsrika värmländska näringsliv. Det känns väldigt roligt att den överlämnas i samband med dopet, säger Catarina Segersten Larsson, regionråd, Region Värmland.
− Det är ett hedersuppdrag vi fått från Region Värmland och deras medlemmar, som vi är både stolta och glada över, säger Andreas Johansson,VD, Klässbols Linneväveri.
För mer information, vänligen kontakta:
Andreas Johansson,VD, Klässbols Linneväveri, tel: 070-3336099
Catarina Segersten Larsson, regionråd, Region Värmland, tel 054-7011012