Inbjudan: Seminarium om Europeiska regionala utvecklingsfonden | Region Värmland

Inbjudan: Seminarium om Europeiska regionala utvecklingsfonden

[PRESSMEDDELANDE] Region Värmland tillsammans med Länsstyrelsen i Värmland och Karlstad universitet arrangerar under hösten 2012 en seminarieserie med utgångspunkt i den kommande sammanhållningspolitiken. Nu har det blivit dags för en informations- och diskussionsdag om Europeiska Regionala utvecklingsfonden.

Regionalfonden handlar om att utveckla innovativa miljöer, främja ett dynamiskt näringsliv och att öka tillgängligheten för regionens näringsliv och invånare. Dagen kommer att ge en tillbakablick nationellt, regionalt och lokalt på nuvarande programperiod samt färska nyheter om upplägget på kommande regionalfondsprogram.
Eventet riktar sig till politiker och tjänstemän, projektaktörer samt aktörer i det företagsfrämjande systemet som arbetar med frågor gällande regional utveckling och EU.
Syftet med dagen är att förbereda och skapa engagemang inför den kommande strukturfondsperioden.
Tid: 28 november, kl. 13.30–16.30
Plats: Karlstad CCC