Värmlandsstrategin – från ord till handling | Region Värmland

Värmlandsstrategin – från ord till handling

[PRESSMEDDELANDE] På torsdag eftermiddag arrangeras konferensen ”Värmlandsstrategin – från ord till handling”. Ett par hundra deltagare från företag, myndigheter och organisationer kommer att diskutera hur vi nu tillsammans når de mål som sattes upp i Värmlandsstrategin.
Konferensen blir det officiella startskottet för arbetet med att förverkliga målen i Värmlandsstrategin. På pressträffen berättar regionrådet Catarina Segersten Larsson om hur Region Värmland arbetar för att få alla parter i Värmland att dra åt samma håll i viktiga utvecklingsfrågor och om bakgrunden till strategin.

Media är välkomna att delta på konferensen under torsdagseftermiddagen.

Tid: torsdagen den 10/4 kl 12.00
Plats: Rum Fridolf Rhudin, Karlstad CCC, Tage Erlandergatan 8A

Kontaktpersoner:

Catarina Segersten Larsson: tel 054-701 10 12
Hedvig Bergenheim: tel 054-701 10 19, 070-297 15 80,hedvig.bergenheim@regionvarmland.se