Tidigare Drömsommarjobbare fick stipendium! | Region Värmland

Tidigare Drömsommarjobbare fick stipendium!

[NYHET] Årets mottagare av Britta och Alvar Anils stipendium heter Cassandra Bjerge. Hon har tidigare studerat dans på Sundstagymnasiet, dansat på Dansstudion och deltagit i Region Värmlands sommarpraktik Drömsommarjobbet. 

Måndagen den 6 oktober delades Britta och Alvar Anils stipendium ut. Stipendiet har som mål att stötta och uppmuntra unga talagner inom sång, teater och dans. 

Med motiveringen, ”Cassandra Bjerge får stipendiet som stöd för sin fortsatta utveckling och utbildning som dansare. Den specifika inriktning inom street- och housedans som Cassandra funnit kommer i framtiden att kunna berika scenkonsten. , fick alltså Cassandra Bjerge årets stipendium på 10 000 kronor. 

Grattis Cassandra! 

Läs mer på Karlstads kommuns webbplats
Lyssna på ett radioinslag på Sveriges Radios webbplats