Indiens ambassadör besöker Kristinehamn | Region Värmland

Indiens ambassadör besöker Kristinehamn

[PRESSINBJUDAN] Indiens ambassadör i Sverige besöker Kristinehamns folkhögskola.

Nu uppmärksammas Kristinehamns folkhögskolas samarbete med Indien av Indiens ambassadör i Sverige Mrs. Banashri Bose Harrison. Skolans kurs “Barn i världen” har sedan tidigare ett samarbete med skolan Southpoint i staden Varansi i nordöstra Indien. I början av varje år åker kursen “Barn i världen” till Varansi för att delta i en rad olika projekt tillsammans med Southpoints skolelever.

Ambassadören hörde talas om samarbetet och ville själv besöka skolan. 4 maj kommer hon till Kristinehamn för att träffa kursdeltagarna efter deras årliga resa och för att höra om deras erfarenheter och intryck från Indien. 

Hämta högupplöst bild

TID: måndag 4 maj 11:30

PLATS: Kristinehamns folkhögskola, Strömbergsgatan 15, Kristinehamn

KONTAKT:

Brita Ahlenius, lärare
Telefon: 070-636 03 48
brita.ahlenius@regionvarmland.se

Lars Persson, rektor
Telefon: 070-511 35 60
lars.persson@regionvarmland.se