DansExpo 2015

[PRESSINBJUDAN]: Flertalet dansutbildningar och dansstudios finns i länet och de dansverksamma är många. På lördag på Stora torget i Karlstad har du chansen att ta del av Värmlands breda utbud av dans.

På DansExpo visar länets dansverksamheter upp sina danser från scen och genom utställningsplatser. Dagen startar 10.30 med en invigning från Kulturcentrums danskonstnärer och en flashmob där alla som vill kan delta. Ta chansen att ställa frågor, finna ett nytt fritidsintresse, ett framtida yrke eller bara uppleva dans.

Arrangör: Region Värmland i samarbete med länets Danskluster med stöd av NBV, Karlstads kommun och Centrum Karlstad.

Tid: lördag 23 maj, 2015, kl 10:30-14.30
Plats: Stora torget, Karlstad

Kontakt:

Håkan Mayer, Dansutvecklare på Kulturcentrum, Region Värmland
hakan.mayer@regionvarmland.se , 070-316 40 85

Anna Nilsson, Koordinator på Kulturcentrum, Region Värmland
anna.nilsson@regionvarmland.se , 0706-18 77 71

Fakta Kulturcentrum

Kulturcentrum är en del av Region Värmland. Där ingår dans, film, biblioteket, slöjd, kultur i skolan samt Ung kultur möts (UKM).

Bild: DansExpo 204

Foto: Anna Nilsson