Ny praktikant på Brysselkontoret

[NYHET] Region Värmland hälsar Tim Pohl välkommen som höstens praktikant på kontoret i Bryssel.

Tim är 26 år och läser Pol. kand-programmet på Karlstads Universitet, och denna termin, sin femte, gör han praktik på Region Värmland European Office.

Tim kommer framförallt att arbeta med nyhetsgranskning, informationssökning, rapportering, samt deltagande och dokumenterande från seminarier och konferenser. Som fördjupad praktikuppgift kommer han att göra en kartläggning av initiativ och kontakter på EU-institutionerna, nätverk och andra aktörer kopplat till integration- och mångfaldsperspektivet. Detta eftersom det är ett område som är högaktuellt både för regionens- och kommunernas tillväxtarbete.

Om ni önskar nå Tim så finns han på europeanoffice@regionvarmland.se