Värmlands största bokcirkelträff

[PRESSMEDDELANDE] Kampanjen Värmland läser får sin final den här veckan, när ett hundratal bokälskare möts på Värmlands största bokcirkelträff på Karlstad CCC på fredag kväll.

På träffen ska deltagarna diskutera böckerna Flickan med snö i håret av Ninni Schulman och De våra av Lars Andersson. Författarna kommer också att vara på plats för att berätta om sina böcker och svara på frågor. Bland de anmälda till bokcirkelträffen finns både befintliga bokcirklar och enskilda personer. Man är förstås välkommen även om man inte har hunnit läsa någon av böckerna.

Tid: Fredag den 27 november kl 17.00–20.00, drop in kl 17.00-18.30

Plats: Karlstad CCC

Fri entré, men föranmälan krävs. Mer information och möjlighet att anmäla sig till bokcirkelträffen finns på kampanjwebben värmlandläser.se.

Värmland läser genomförs av Region Värmland i samverkan med alla intresserade aktörer och med stöd av Statens kulturråd. Kampanjen är en del i Region Värmlands arbete med att bidra till att vi når målen i Värmlandsstrategin, som exempelvis ökad livskvalitet och höjd kompetens på alla nivåer.

Kontakt: Louise Alvarsson, projektledare

E-post: louise.alvarsson@regionvarmland.se