Släktforskningens dag i Arkivcentrum

[PRESSMEDDELANDE] Lördagen den 19 mars slår Arkivcentrum Värmland upp portarna till Släktforskningens dag. En dag med varierande aktiviteter innehållande intressanta föreläsningar, utställningar, visningar samt pyssel för både stora och små.

Det är Värmlands Släktforskarförening, i samarbete med Folkuniversitetet och Arkivcentrum Värmland, som arrangerar Släktforskningens dag. En kostnadsfri dag med intressanta föreläsningar, utställningar, visning av kyrkomagasinet samt papperspyssel i bokbinderiet för stora och små. Arkivcentrums forskarsal är öppen hela dagen, där kan man träffa arrangörerna som informerar om släktforskning och svarar på frågor.

Se fullständigt program här

När: Lördagen den 19 mars
Var: Arkivcentrum Värmland, Hööksgatan 2, Karlstad
Tid: kl.10-15
Fri entré

Kontaktpersoner
Värmlandsarkiv: Petra Berglund, 054-701 11 52
Värmlands släktforskarförening:
Anneli Johannesson, 073-683 07 75
Hans Olsson, 076-250 25 08