Bibliotek Värmland bäst i Sverige | Region Värmland

Bibliotek Värmland bäst i Sverige

[NYHET] Under Bokmässan i Göteborg fick Bibliotek Värmland pris som årets bästa och mest innovativa bibliotekswebb.

Motiveringen till utmärkelsen lyder i sin helhet: ”För en snygg, enkel, intiutiv och tilltalande webbplats anpassad för alla åldrar”.
– Det känns jätteroligt och är ett erkännande för arbetet med webben och för alla kollegor och låntagare som har varit med i förbättringsarbetet under åren, säger Zin Jägersand, webbredaktör på Bibliotek Värmland.

Fokus under det senaste året har varit att renodla innehållet och ta fram en ny design som fungerar lika bra oavsett om man besöker Bibliotek Värmland på dator, smart telefon eller surfplatta. Nu är siktet inställt på att fortsätta utveckla webbplatsen och det finns mycket kvar att göra.
– Förenkla, fördjupa och inspirera är våra ledord och allt arbete vi gör utgår ifrån det. Här ska du enkelt kunna utföra ett ärende som att förlänga lån, men också få boktips. Och förutom topplistor och nyheter tar vi gärna fram sådant som annars inte syns på listorna men är riktigt bra läsning, säger Zin Jägersand.