Registrering till Västsvensk EU-konferens 2017 öppen | Region Värmland

Registrering till Västsvensk EU-konferens 2017 öppen

[NYHET] Nu har registreringen till årets upplaga av den Västsvenska EU-konferensen öppnat. Årets tema är digitalisering och konferensen anordnas i Trollhättan den 7-8 september. Glöm inte att anmäla dig senast 7 augusti.

Hur arbetar EU och medlemsstaterna med digitalisering? Vad kan vi lära av varandra? Vilka finansieringsmöjligheter finns? Och hur ska vi i Västra Götalandsregionen, Region Värmland och Region Halland jobba med utvecklingen på digitaliseringsområdet? Detta och mycket mer kommer att diskuteras under den Västsvenska EU-konferensen den 7-8 september i Trollhättan.

Konferensen pågår under två dagar där det finns möjlighet att nätverka, diskutera och få den senaste informationen om EU:s utmaningar och möjligheter. I årets program ingår talare som:

• Katarina Areskoug Mascarenhas, chef för EU-representation i Sverige
  • Ann Linde (S), EU- och handelsminister
  • Kajsa Frisell, IT & Telekombolagen
  • Jan Gulliksen, professor KTH och f.d. Digitaliseringskommissionen

Konferensen vänder sig till dig som är förtroendevald, tjänsteperson inom kommun, landsting eller region, företräder en intresseorganisation, akademi eller är företagare samt är intresserad av aktuella möjligheter inom digitalisering, men även för dig som har ett allmänt EU-intresse.

För mer info, se VÄSTSVENSKA EU KONFERENSEN 2017 28 juni.

För mer info om de workshops som kommer att organiseras under konferensens andra dag, se Workshopar Västsv EU-konf 2017

Praktisk information:

Var: Folkets Hus Kulturhuset, Kungsgatan 25, Trollhättan

När: 7-8 september 2017

Deltagaravgift: 2100 kr per person

Boendekostnad: Enkelrum 990 kr, dubbelrum 1190 kr

Anmälan: senast 7 augusti på länken här.