Region Värmlands Brysselkontor söker praktikant till höstterminen 2018 | Region Värmland

Region Värmlands Brysselkontor söker praktikant till höstterminen 2018

[NYHET] Är du intresserad av att arbeta med regionala tillväxtfrågor i ett internationellt sammanhang? Ta då chansen att praktisera på Region Värmlands kontor i Bryssel. Praktiken ger dig möjlighet att få god insyn och förståelse om hur regionala frågor drivs i Bryssel.

Region Värmland European Office söker nu en praktikant för höstterminen 2018. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av: omvärldsbevakning, nyhetsgranskning, deltagande och rapportering från seminarier och konferenser, upprätthållande av kontakter med EU:s institutioner och andra relevanta aktörer såväl i Bryssel som i Värmland, samt agera som stöd vid arrangemang och planering av gruppbesök.  

Vi ser gärna att du som söker studerar statsvetenskap eller annan relevant samhällsvetenskaplig utbildning vid Karlstads Universitet, alternativt studerar på annan ort men har kopplingar till Värmland. 

Praktiken kommer att följa terminen och därmed starta i september och pågå fram till januari. Exakta datum fastställs efter att praktikplatsen är tillsatt. Praktiken är oavlönad, men det finns möjlighet att söka Erasmusstipendiet för praktik utomlands.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till kansliet@regionvarmland.se senast den 23 mars 2018.

Nedan följer bifogad praktikannons: 

Praktikant Bryssel 2018 HT