300 unga möts i möjligheternas festival | Region Värmland

300 unga möts i möjligheternas festival

[NYHET] UKM länsfestival 2018 arrangeras i Säffle den 19-20 maj. Över 300 deltagare, ledare och arrangörer kommer att befolka arrangemanget. Utöver detta tillkommer det publik som tar del av evenemangets publika delar.

Årets festival är unik på många sätt. Den har planerats och förberetts i ett års tid av en ledningsgrupp bestående av 8 stycken unga, kreativa unga i åldern 17-23 år. De har tydliga ansvarsområden och stöttas av flera vuxna mentorer. Inte på många år har festivalen haft så många anmälda deltagare. Det bjuds på 4 scenshower och en stor konstutställning. Deltagarna har tre digra pass med workshops att välja mellan och nytt för i år är att det finns ett litet mässtorg och ett VIP-program för de som är intresserade av lära sig mer om UKM som modell.

UKM Värmland länsfestival 2018 finansieras av Region Värmland och Säffle kommun med stöd av ICA Kvantum i Säffle, Löfbergs och Wermlands Mejeri.

Mer finns att läsa på evenemangets hemsida