Studioteknik fördjupning

Studioteknik fördjupning riktar sig till dig som vill arbeta professionellt med ljudteknik och musikproduktion. Det finns vissa krav på tidigare erfarenhet av musikinspelning och mixning. Det är även önskvärt att du spelar något instrument eller sjunger.

Utbildningsort: Ingesund, Arvika
Längd: 1 år
Start: Augusti 
Sista ansökningsdag: 15 april 
Sena ansökningar behandlas, antagning sker i mån av plats.
Intervju-/informationsdag: 

Utbildningen ger dig kunskap om musikproduktion, från idé till inspelning, mix och mastering. Efter avslutade studier ska du kunna arbeta i en professionell musikstudio. Utbildningen möjliggör också fortsatta studier inom ljudteknik och/eller musikproduktion. Du får även ökade chanser att lyckas med eget företagande. Praktik och teori ligger parallellt under året, varvat med grupparbeten.

Du har även ämnen tillsammans med de andra utbildningarna inom musik som till exempel kör, musikteori, bruksgitarr och brukspiano. Utbildningen ger dig också erfarenhet av att arrangera och medverka på musikcaféer, konserter och sceniska projekt. Undervisningen sker i grupp. Självstudier, temadagar och friluftsdagar ingår också i ditt ordinarie schema. Du har tillgång till skolans lokaler även utanför skoltid.

Kontakt

Bild på Tobias Carlsson

Tobias Carlsson

Ämneslärare

Ingesunds folkhögskola

Lärare/kursansvarig Studioteknik
Tjänstledig läsåret 2018/2019

0570-385 59

tobias.carlsson@regionvarmland.se

Sidan uppdaterades den 25 september, 2018