Elevassistent till Kristinehamns folkhögskola

Undervisning i klassrummet på Kristinehamns folkhögskola

Kristinehamns folkhögskola KPS söker nu en elevassistent som är engagerad och brinner för att hjälpa unga vuxna i deras studiesituation. 

Dina arbetsuppgifter  

Som elevassistent på Kristinehamns folkhögskola fungerar du som stödperson för de studerande på skolan och hjälper till att stötta dem i studierna. Kristinehamns folkhögskola är en av Region Värmlands fem skolor och ligger centralt belägen i Kristinehamn. Skolan har ett varierat kursutbud och är känd för sina fritidsledarutbildningar och sina specialiserade allmänkurser. Kristinehamns folkhögskola erbjuder undervisning på såväl grundskolenivå, gymnasienivå och en fritidsledarutbildning som är eftergymnasial. Det som är speciellt med att jobba på en folkhögskola är att utbildningarna handlar om att jobba praktiskt i klassrummet.  

Din bakgrund  

Vi vill att du har:  

  • Utbildning till fritidsledare, socialpedagog eller liknande utbildning/erfarenhet vilken arbetsgivaren bedömer som likvärdig  
  • Vana att arbeta självständigt  
  • Lätt för att samarbeta  
  • B-körkort 

Om anställningen  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. 

Tillträde 4 februari 2019 eller enligt överenskommelse. 

Ansökan 

Ansök här 

Vi vill ha din ansökan senast den 18 december 2018. 

Kontakt  

Johan Lund  
Biträdande rektor  
Telefon: 0550-392 52, 073–0439252 
E-post: johan.lund@regionvarmland.se 

Facklig representant 

Susanne Andergard 
Kommunal 
Telefon: 0550-39270 
E-post: susanne.andergard@regionvarmland.se  

Att jobba på Region Värmland  

Den 1 januari går Landstinget i Värmland, kommunalförbundet Region Värmland och Värmlandstrafik samman och bildar den nya organisationen Region Värmland. Den kommer att ansvara för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling inklusive kultur och bildning samt kollektivtrafik. 

Regional utveckling handlar om att skapa förutsättningar för ett hållbart och livskraftigt Värmland. Region Värmland kommer därför att arbeta med områden som bredbandsutbyggnad, infrastruktur, folkhälsa, jämställdhet och mycket mer. 

Högsta beslutande organ är ett direktvalt regionfullmäktige som utses vid de allmänna valen.  

Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara. Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.   

Läs mer om Region Värmland 

Övrigt  

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser. 

Sidan uppdaterades den 4 december, 2018