Vi söker fritidsledarlärare med intresse för nördkultur

Är du utbildad lärare inom samhällskunskap och/eller psykologi samtidigt som du har full koll och stort intresse för spel- och nördkultur? Då har vi förmodligen den optimala lärartjänsten till dig.

Vi söker en lärare till vår fritidsledarutbildning samt kursen Skapa Världar

Att vara lärare på folkhögskola innebär att du har stor möjlgihet att anpassa din utbildning efter deltagarnas behov. Det är en vuxenutbildning med fri skolform där den som studerande själv är delaktig. Här vill vi att kursdeltagarna ska få möjlighet till att både studera och växa som person.

Arbetsbeskrivning

På fritidsledarutbildningen kommer du undervisa i ämnen såsom samhällskunskap och psykologi. Erfarenhet av tematiskt arbete, friluftsliv och fritidsledaryrket är meriterande.

På kursen Skapa världar går deltagare som genom spelkulturella och litterära uttryck lär sig skapa fiktiva världar. Undervisningen utgår från skapade, fiktiva världar i spel, film, böcker och serier inom både fantasy och science fiction.

Kvalifikationer

En lärarexamen mot samhällskunskap och psykologi och intresse inom spelkultur och litteratur. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Elisabeth Bollås, Biträdande rektor

Erik Tholin, Lärarförbundet

Brita Ahlenius, Lärarnas Riksförbund

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid 100 procent
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast: 22 juni 2020
Publicerad: 09 juni 2020 Referensnummer: Dnr RS/201467
Löneform: Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs: Ja
Körkort krävs: Ja
Antal platser: 1
Övrigt: Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Sök tjänsten här!

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.