Ansökan och kostnader sommarkurser 2019

Du kan ansöka till sommarkurserna på två sätt: antingen i det webbformulär som finns eller så kan du ladda ner en ansökningsblankett som du fyller i och skickar per post.

Vi rekommenderar att du använder webbformuläret eftersom du då får bekräftelse på din ansökan snabbare och din ansökan registreras direkt i våra datasystem. För att du skall få en plats på kursen skall du betala en anmälningsavgift, se nedan. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon! Avbokning skall ske skriftligen, via e-post eller brev. Det går alltså inte att avboka per telefon.

E-post: sommarkyrkerud@regionvarmland.se

Adress: Kyrkeruds folkhögskola, 672 91 Årjäng.

Frågor

Du kan skicka e-post till sommarkyrkerud@regionvarmland.se eller ring 0573-133 56, säkrast måndag till torsdag 8-12.

Om ansökan

Sista ansökningsdag är den 15 april. Efter den sista ansökningsdagen tas beslut om någon av kurserna behöver ställas in på grund av för få ansökningar. Om du har ansökt till en kurs som blir inställd kommer du att få besked om detta via e-post. Vid inställd kurs återbetalas anmälningsavgiften. Ansökan är bindande när anmälningsavgiften är betald. Eventuell avbokning ska ske skriftligen till oss per e-post eller brev, inte per telefon. Det är först när du har betalat in din anmälningsavgift som du är antagen till kursen. Det räcker alltså inte med att ansöka för att få en plats. Man antas i den ordningsföljd som man betalat sin anmälningsavgift. På grund av ökat intresse för våra sommarkurser kanske inte alla kan erbjudas boende på skolan. Max två veckor per deltagare.

Anmälningsavgift

För att få en plats på kursen skall du betala en anmälningsavgift på 1000:-. Detta en administrativ avgift som inte återbetalas vid avbokning, oavsett orsak. Det är först när du har betalat din anmälningsavgift som du får en plats på kursen. Resterande kursavgift kommer på faktura efter kursens slut. Om kursen skulle bli inställd så återbetalas anmälningsavgiften.

Så här fungerar det:

När vi har tagit emot din ansökan så kommer du att få ett mail från oss med uppgifter om inbetalning av anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften skall vara betald inom 14 dagar från det att vi skickat mailet.När vi har fått in din anmälningsavgift kommer du att få en bekräftelse från oss om att du har fått en plats på kursen.

Ansök via webbformulär

Du fyller i dina uppgifter i webbformuläret och väljer vilken kurs du vill ansöka till. 

Ansök här

Ansök via pappersblankett

Du kan också ansöka via pappersblankett. Du får bekräftelse på din ansökan via e-post när vi har tagit emot blanketten.

Ladda ner ansökningsblanketten

Skriv ut blanketten och skicka till:

Kyrkeruds folkhögskola, 672 91 Årjäng

Kostnader sommarkurser 2019

5 dagar

Kursavgift/ej boende : 3000:- inklusive kaffe och lunch samt samkväm en kvällHelpension i enkelrum: 4500:- inklusive kursen.Helpension i dubbelrum: 4200:- inklusive kursen.

7 dagar

Kursavgift/ej boende: 4200:- inklusive kaffe och lunch samt samkväm en kvällHelpension i enkelrum: 6300:- inklusive kursen.Helpension i dubbelrum: 6000:- inklusive kursen.I helpension ingår frukost, lunch, middag, kaffe samt sänglinne och handduk. För de som ej bor på skolan ingår lunch och kaffe.Materialkostnad tillkommer.

Kursavgift och eventuella materialkostnader faktureras efter avslutad kurs.

Övrig Information

Inga förkunskaper krävs (förutom när detta anges). Kursintyg ges efter avslutad kurs. Du kommer att få mer information om vad som gäller för just din kurs någon månad innan kursstart. På grund av ökat intresse för sommarkurser kanske inte alla kan erbjudas boende på skolan.