Folkhögskolor i Värmland / Nyhetsarkiv / Förberedande industriutbildning

Förberedande industriutbildning

Nu har vi en ny kurs i samarbete med Kristinehamns kommun där du kan lära dig jobba inom industrin. Sista ansökningsdag är den 2 juni.

Lär dig jobba inom industrin

Lär dig om människans roll i industrin, mätteknik, ritningslära, matematik och yrkessvenska. Du får även delta i studiebesök på lokala industrier.

Du får en god grund för fortsatta studier mot tillverkningsindustrin, processindustrin och underhållsmekanik.

Utbildningen sker i samarbete mellan Vuxenutbildningen i Kristinehamns kommun och Kristinehamn folkhögskola. I kurserna kommer du möta kompetenta lärare från vardera skola.

Utbildningen är CSN-berättigad och efter avslutad utbildning får du ett intyg på att du har läst kursen.

Ansökan och studietid

Ansökan är öppen fram till den 2 juni. Kursen sträcker sig över en termin, från augusti till december.

Kursen söker du här (via Kristinehamns kommun)

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?