Folkhögskolor i Värmland / Nyhetsarkiv / Välkommen på invigning och öppet hus i våra nya nya lokaler i Karlstad
Kursdeltagare sitter runt en bord

Bildtext

Välkommen på invigning och öppet hus i våra nya nya lokaler i Karlstad

Fredag den 19 november klockan 11.00-14.00 är du välkommen på invigning och öppet hus i Molkoms folkhögskolas nya lokaler i Karlstad. Skolan har erbjudit kurser i Karlstad sedan 1967 och nu har våra cirka 100 studerande i Karlstad nya och moderna lokaler som främjar både lärandet och gemenskapen.

- Flera av våra folkhögskolefilialer har den senaste tiden flyttat till nya lokaler som är bättre anpassade till verksamheten, digitaliseringen och kursdeltagarnas behov. Omgivningen är viktig för både lärandet och den gemenskap som den möjliggör, säger Elisabeth Kihlström (KD), regionråd och ordförande kultur- och bildningsnämnden.

Vi inleder klockan 11.00 med bandklippning och bjuder på tal och mingelmat. Mellan 11.00 och 12.00 finns deltagare från Molkom folkhögskolas skådespelarutbildning på plats och bjuder på underhållning.

- Vi har fått en lärmiljö som ger nya pedagogiska förutsättningar och som främjar både lärande och kursutveckling. Lokalerna är välkomnande med stora öppna ytor som bjuder in till gemenskap, där man kan slå sig ner för att samtala, byta erfarenheter och lära nytt tillsammans med andra. Det är en viktig del i det vi kallar för folkhögskolemässighet, säger rektor Gunilla Frykensjö Björnfoth.

Dag: fredag 19 november

Tid: 11.00–14.00

Plats: Orrholmsgatan 4, Karlstad

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?