Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Psykolog, psykiatriska öppenvården, Hagfors

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vi söker nu en psykolog till psykiatriska öppenvården i Hagfors. Vi arbetar i team där olika yrkeskategorier ingår såsom läkare, psykolog, kurator, sjuksköterska och vårdadministratör.

Beskrivning:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat bedömnings- och behandlingsarbete inom ramen för psykiatriskt team, neuropsykologiskt utredningsarbete. Det kan även bli aktuellt med deltagande i konsultation och handledning.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet från arbete inom psykiatrin. Kunskap om och intresse för neuropsykologiskt utredningsarbete är önskvärt. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-07-14
Referensnummer:
Dnr RS/191570
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Lisa Pellikka, avdelningschef
070-323 58 40
Britt Lindberg, verksamhetschef
070-212 96 63
Facklig företrädare:
Facklig företrädare för Psykologförbundet nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-06-12
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster