Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Psykolog, psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovård

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Verksamhetsområde Barn- och familjehälsa är organiserade inom område öppenvård och består av förskoleteam Tummen, föräldrastödsmottagningen och psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovård. Verksamhetsområdet bemannas av pedagoger, psykologer och kurator samt vårdadministratör och verksamhetschef.

Vårt huvudsakliga uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande med barn 0-10 år samt dess föräldrar. Inom ramen för det kliniska arbetet utförs stöd, behandling, bedömning och samverkan.

Vi finns lokaliserade i Karlstad men är till stor del länsövergripande.

Beskrivning:
Du som vill arbeta med att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa hos blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna är välkommen till oss! Vi är en psykologgrupp som består av såväl nya som mer erfarna psykologer.

Vårt uppdrag är att stärka friskfaktorer och minska riskfaktorer under de viktiga första åren i livet. Vi arbetar med råd, stöd, bedömnings-, och behandlingsarbete riktat till blivande och nyblivna föräldrar, småbarnsföräldrar och barn upp till förskoleklass. Konsultation till Barnmorskemottagning och BVC, samverkan med vårdgrannar ingår också i arbetet liksom deltagande i vårt gemensamma länsövergripande arbete med fortbildning och metodutveckling.

Psykologmottagningen är placerad i Karlstad och har ett länsövergripande uppdrag där resor i tjänsten ingår.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad Psykolog alternativt PTP-psykolog.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom vi bemannar hela länet krävs körkort.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Visstidsanställning för PTP-psykolog

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-08-31
Referensnummer:
Dnr RS/191807
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Eva Nahnfeldt, tf enhetschef
054-61 40 17
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-07-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster