Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Distriktssköterska, vårdcentralen Eda

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Till vårdcentralen Eda söker vi nu en distriktssköterska. Vi är en välbemannad vårdcentral med ett flertal distriktsläkare, ST-läkare, underläkare och AT-läkare som tillsammans med sköterskor, undersköterskor, vårdadministratörer, kurator, psykolog, medicinsk fotvårdsterapeut och rehabiliteringskoordinator ansvarar för ca 8000 listade patienter. Mycket kompetens i en stimulerande miljö.

Vi har fått priser för vårt strukturerade arbete kring arbetsmiljö samt förskrivning av, och behandling när det gäller beroendeframkallande läkemedel.

Framförallt så är vi stolta över vårt jobb och vår vårdcentral som vi strävar efter att förbättra ytterligare.

Beskrivning:
Som distriktssköterska hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier kring den enskilde patienten. Utifrån verksamhetens behov och din kompetens har du möjlighet att forma vårdcentralens arbete.

Samordningsarbete mellan region och kommun ingår med cirka 50% av tjänsten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig med adekvat utbildning för yrket. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, och för att du ska trivas hos oss så bör du se dig som "en i laget" där vi alla gemensamt jobbar mot en god patientsäkerhet och en bra arbetsmiljö.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Intervjuer kan komma att ske fortlöpande
Ansök senast:
2019-08-25
Referensnummer:
Dnr RS/191898
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Björn Alexandersson, tf enhetschef
0571-284 22
Facklig företrädare:
Vårdförbundet via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-08-06
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster