Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

 

Enhetschef, vårdcentralen Skåre

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Om verksamheten

Vårdcentralen Skåre är en välfungerande vårdcentral med erfaren och engagerad personal. Vi har cirka 8700 listade personer och cirka 25 personal. Skåre vårdcentral är beläget på ett bekvämt cykelavstånd, utefter Klarälvens strand cirka 7 km från Karlstads centrum. På vårdcentralen arbetar olika professioner tillsammans i team för att erbjuda våra patienter en god vård.  

Arbetsbeskrivning

Som enhetschef i Region Värmland arbetar du utifrån vår vision och värdegrund. Du leder utifrån angivna mål, följer upp resultat samt har ett utvecklande ledarskap som bidrar till motiverade och engagerade medarbetare.   

Dina arbetsuppgifter som enhetschef är att leda det dagliga arbetet på vårdcentralen. I detta ingår att bedriva en jämlik, behovsanpassad och kostnadseffektiv vård för befolkningen i området och att ansvara för ekonomi, personal, arbetsmiljö och verksamhetsutveckling inom din enhet.  

Förutom det lokala ledningsuppdraget ingår du också i en ledningsgrupp där du, tillsammans med andra chefer i verksamhetsområdet, ansvarar för en god och patientsäker vård av hög kvalitet.

Hos oss får du ett stimulerande arbete, en individuell introduktion och en mentor som stöd. Du har också tillgång till handledning och ledarskapsutbildningar. I Region Värmland går du under ditt första år som chef, ett utbildningsprogram för chefer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla primärvården i Värmland. Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av ledarskap och/eller från arbete inom primärvård är meriterande. Du har stort intresse för primärvård och goda ledaregenskaper med förmåga att ta tillvara medarbetarnas kompetens och idéer. Du ska kunna organisera och driva verksamhetens utvecklingsarbete och verka för en primärvård med god kvalitet. Du är handlingskraftig och gör aktiva val?för att värna om patienternas och verksamhetens bästa. 

Som person är du utåtriktad och kan engagera och entusiasmera andra. Du har god självkännedom, personlig mognad och empatisk förmåga.  
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Välkommen med din ansökan! 

Kontakt
Jennie Forsgren
, Verksamhetschef norra Karlstad
Telefon: 054617558

Jennie nås även på 054617590

Facklig företrädare nås via vår växel 054615000

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid Uppdraget är ett tidsbegränsat chefsförordnande på fyra år, du får en tillsvidareanställning i din grundprofession.
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
15 oktober 2019
Publicerad:
03 oktober 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192230
Löneform:
Individuell lönesättning
Antal platser:
1
Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
www.regionvarmland.se/belastningsregister

 

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster