Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

 

Sjuksköterskor, vårdavdelning 76 och 79

Arvika
Hälso- och sjukvård

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Om verksamheten

Vi behöver förstärka med ytterligare sjuksköterskor till våra två vårdavdelningar inom slutenvård Arvika.

Det här är våra två akutmedicinska vårdavdelningar:

Avdelning 76 har 30 vårdplatser varav 8 platser som en strokeenhet. Avdelning 79, med 20 vårdplatser varav 4 platser för palliativ vård och 2 platser för akut-kirurgi/ortopedi för observation. I övrigt har vi en bredd inom det akutmedicinska området där hjärt- och infektionssjukdomar är stora diagnosgrupper.

Arbetsbeskrivning

Att jobba i vår verksamhet ger en god kompetensutveckling då du kommer att möta och vårda en bred patientgrupp med varierade diagnoser.

Vi bedriver akutsjukvård dygnet runt och kan erbjuda ett varierat arbete med trevliga arbetskamrater i en stimulerande arbetsmiljö. Vi strävar mot en modern vård med patienten i centrum och fokuserar på effektiva patientsäkra flöden.
För bästa möjliga omhändertagande jobbar vi i team. Inskolning och handledning anpassas individuellt. Vi månar om en öppen kultur där vi lyfter både problem och glädjeämnen och arbetar aktivt med vårt arbetsmiljöarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi ser att du är en positiv person som alltid sätter patienten först och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten. Erfarenhet inom området ses som positivt men du som är helt ny är välkommen att bygga på din erfarenhet och kompetens tillsammans med oss. Nyexaminerade sjuksköterskor deltar i ett obligatoriskt kliniskt utvecklingsprogram.

Kontakt
Helene Berglöf
, Avdelningschef avdelning 76
Telefon: 0570712246
Catrin Pettersson
, Avdelningschef avdelning 79
Telefon: 0570712031
Christina Holmquist
, Vårdförbundet
Telefon: 0570712209
Marlene Håfström
, Vårdförbundet
Telefon: 0570712255
Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Mixad dag/natt
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
15 december 2019
Publicerad:
07 oktober 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192224
Löneform:
Individuell lönesättning
Antal platser:
2
Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
www.regionvarmland.se/belastningsregister

 

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster