Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

 

Vårdadministratör, vårdadministrativa enheten

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Om verksamheten

Inom verksamhetsområdet arbetar en stor del av slutenvårdens vårdadministratörer. Verksamhetsområdet består av cirka 220 vårdadministratörer som främst är placerade ute i de olika verksamheterna på Centralsjukhuset Karlstad samt sjukhuset i Arvika. En gemensam vårdadministrativ enhet bidrar till att utveckla vården genom en renodling och effektivisering av administrativa processer samt kompetensutveckling inom den vårdadministrativa gruppen.

 Vi söker en vikarie till verksamhetsområdet vårdadministration, område slutenvård. Du kommer att ha din placering inom Smärtcentrum (AnOpIVA) men med möjlighet att utvecklas även inom andra specialiteter.

 

Arbetsbeskrivning

Som vårdadministratör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av dokumentation i journalsystemet Cosmic utifrån diktat, diagnosklassificering, remisshantering, skanning, telefonservice och i övrigt förekommande vårdadministrativa uppgifter.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi.
Du är noggrann, har ett gott bemötande, tycker om att ge service och att ta ansvar. För att trivas hos oss bör du ha förmåga att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men också ha en god förmåga att arbeta i team. Du ser möjligheter och är positiv till utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Kontakt
Ingela Palmquist
, Avdelningschef
Telefon: 054616162

Facklig företrädare Vision nås via växeln 05451000

Anställningsform:
Vikariatsanställning
Omfattning:
Heltid.
Vikariat ett år med möjlighet till förlängning.
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
21 oktober 2019
Publicerad:
03 oktober 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192250
Löneform:
Individuell lönesättning
Antal platser:
1
Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
www.regionvarmland.se/belastningsregister 

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster