Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Tre medarbetare samtalar i korridor.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Logga in på vår ansökningswebb för att se de ansökningar du har skickat till oss.

Distriktsläkare/ST-läkare, vårdcentralen Herrhagen

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

 

Om verksamheten

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre - välkommen till Region Värmland! Tillsammans med de andra vårdcentralerna i Värmland är vi ett spännande utvecklingsskede där vi utvecklar arbetssätt för att möta medborgarnas behov. Ett exempel är utvecklingsarbetet BEON Bästa Effektiva Omhändertagande Nivå.

Vill du vara med och utveckla Värmlands bästa vårdcentral? Vårdcentralen Herrhagen ligger cirka 1 km österut från Karlstad centrum. Herrhagen har cirka 7000 listade patienter.

För att kunna fortsätta vårt arbete med att erbjuda tydliga och avgränsade uppdrag önskar vi nu anställa en nya medarbetare. Tack vare att alla medarbetare bidrar med sin kompetens och viljan att göra ett gott arbete är vårdcentralen Herrhagen en mycket trevlig arbetsplats. Vi bedriver en vård med hög kvalitet.

Vi söker även dig som vill arbeta som ST läkare med inriktning allmänmedicin. Här får du arbeta tillsammans med erfarna distriktsläkare och distriktsköterskor, undersköterska, kurator och vårdadministratörer, fysioterapeut och rehabiliteringskoordinator. I arbetsuppgifterna ingår akut och planerad mottagningsverksamhet. Du kommer under handledning delta i alla vårdcentralens förekommande uppgifter.

Om du arbetar på Herrhagen har du möjlighet att utnyttja stadens utbud med närhet till restauranger, shopping och museum. Karlstad har fina gång och cykelvägar som inbjuder till aktivt liv.

Arbetsbeskrivning

De verksamheter som finns är distriktsläkare- och distriktssköterskemottagning. Vi har även en undersköterska och tre vårdadministratörer på plats. Det finns också möjlighet att arbeta som mödravårdsläkare viss procent av tjänst. Vi har nästan sedan ett år tillbakaer också fysioterapeut på plats ett par dagar i veckan. Vår kurator erbjuder samtalsmottagning både på individnivå och i grupp utan remissförfarande vilket ger en snabb hantering med en god tillgänglighet. Vi har även rehabiliteringskoordinator som arbetar tätt med de olika professionerna på vårdcentralen.

Herrhagen arbetar aktivt för att hitta flexibla lösningar, utveckla vår verksamhet med god patientsäkerhet, hög kvalitet och god tillgänglighet. Vi söker dig som vill vara med i denna spännande utveckling tillsammans med övriga medarbetare. Vi arbetar i team sedan många år. Vi ser att kontinuiteten för både patienter och medarbetare är ett vinnande koncept gällande patientsäkerhet, lärande och arbetsmiljö. Team är indelade genom datumfördelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdig specialist inom allmänmedicin. Du har möjlighet att bibehålla eller utveckla intresseområde kopplat till uppdraget. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö på en välfungerande vårdcentral med mycket gott samarbete. I denna rekrytering tillämpas löpande urval.

ST- vi söker dig som är legitimerad läkare och önskar fortsätta din utbildning inom allmänmedicin.

Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta med alla yrkesgrupper. Vi efterfrågar hög ansvarskänsla, god förmåga att lyssna och bedöma patientens behov.

Kontakt
Katarina Andrén
, Enhetschef
Telefon: 054616768
Lars Block
, Facklig företrädare
Telefon: 054616624
Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100% eller enligt överenskommelse
Tillträde:
Tillträde enligt övrenskommelse
Ansök senast:
31 mars 2020
Publicerad:
16 februari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/192285
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför anställning ska du som sökande kunna visa upp ett utdrag från polisens belastningsregister.
www.regionvarmland.se/belastningsregister

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster