Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Controller, regionledningskontoret

Karlstad
Regionledningskontor

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Planerings- och uppföljningsenheten tillhör Planerings- och ekonomiavdelningen och vårt uppdrag är att ansvara för planering, analys och uppföljning i Region Värmland. Enheten består av cirka 12 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som controller kommer du att ge både ledningsstöd och praktiskt stöd till i första hand controllern med övergripande ansvar, men också till verksamhetens chefer i arbetet med styrning, planering/budgetering, uppföljning och analys av verksamheten. Placeringsort Karlstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom företagsekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt redovisning. Arbetsuppgifterna ställer krav på god analytisk förmåga samt att kunna samordna, strukturera och proaktivt leda arbetet framåt. Du behöver kunna växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter och kunna prioritera.

Rollen är mycket central och du kommer att ha många kontaktytor och det är därför viktigt att du trivs med att samarbeta med många personer och personligheter.

Kontakt
Caroline Westlund
, Tf enhetschef
Telefon: 054614034

Facklig företrädare nås via växeln 054-615000.

Anställningsform:
Vikariatsanställning
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
13 december 2019
Publicerad:
29 november 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192739
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Ja
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster