Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Röntgensjuksköterska, röntgenmottagningen

Torsby
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Verksamhetsområde Bild- och funktionsdiagnostik, som består av radiologi, mammografi och klinisk fysiologi, finns på Centralsjukhus i Karlstad och akutsjukhusen i Arvika och Torsby samt på de två stora vårdcentralerna i Säffle och Kristinehamn.

På röntgenmottagningen i Torsby utför vi både akuta och elektiva undersökningar och jobbar med: konventionell röntgen, genomlysning, ultraljud, DT och MR.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som röntgensjuksköterska innebär att man jobbar med både människor och tek­nik. Undersökningar med tekniskt avancerad apparatur kombineras med omvårdnad av patienterna.

En röntgensjuksköterska utför självstän­digt undersökningar som ska genomföras inom olika områden. Allt från konventionell röntgen av exempelvis lungor och skelett till mer avancerade undersökningar som da­tortomografi, magnetkamera och interventioner.

Vi utför de flesta undersökningarna på vår utrustning och jobbar mot att alla ska ha rotation över samtliga modaliteter och kunna hantera ett vanligt dagsprogram. Vi använder Sectra RIS & PACS och Cambio Cosmic journalsystem. Tjänstgöringen innebär även beredskapstjänstgöring fördelat på både kvällar och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller mot slutfasen i din röntgensjuksköterskeutbildning. Har du dokumenterad erfarenhet ses det som meriterande.

Du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp med patienten i fokus. Tycker du dessutom om teknik och att få vara en del inom den radiologiska utvecklingen? Då finns det stor chans att du kommer att trivas hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Kontakt
Jonas Söderberg
, Enhetschef
Telefon: 054615425

Facklig företrädare Vårdförbundet nås via växeln 054-615000

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
20 december 2019
Publicerad:
02 december 2019
Referensnummer:
Dnr RS/192765
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster