Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Överläkare, kirurgisk akutsektion

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Inom verksamhetsområde kirurgi utvecklar vi vår KAVA sektion till en modern trauma- och akutkirurgisk sektion och vi söker nu en ny medarbetare med specialistkompetens i kirurgi och genuint intresse för trauma- och akutkirurgi. På Centralsjukhuset i Karlstad har vi ett stort akutkirurgiskt flöde, tillgång till toppmoderna operationssalar, hybridsal och separat kärlkirurgisk bakjourslinje och vi kan härmed erbjuda stora möjligheter till både yrkesutveckling och en attraktiv arbetsmiljö till våra medarbetare inom den Akutkirurgiska sektionen. Enheten ska utgöra stommen i en bakjoursskola för nyfärdiga specialister, varför undervisning i olika former är en viktig del. Sektionen i sin nuvarande KAVA form är väl bemannad med specialistläkare och ST-läkare och vi behöver utöka med ytterligare en överläkare.
Möjlighet till utveckling inom ledarskap och forskning kan också erbjudas till den som är intresserad.

Som klinik lägger vi stor vikt på kvalitet och vi jobbar med patienten hela vägen. Vi strävar efter effektiva processer och excellens på nationell nivå och vi förutsätter att du har samma prioriteringar i ditt arbete.

Arbetsbeskrivning

Arbete som specialist/överläkare inom trauma- och akutkirurgi på Centralsjukhuset i Karlstad, möjlighet finns att ta del av dagkirurgisk verksamhet på sjukhuset i Arvika.
 

Jourverksamhet ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Specialist/överläkare i kirurgi gärna med bakjourskompetens. Ackreditering som bakjour eller utlandstjänstgöring som trauma- och akutkirurg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du kombinera ett spännande arbetsliv som akutkirurg inom den akutkirurgiska sektionen förutsätter vi att är du kommunikativ, engagerad, målorienterad, du har lätt att samarbeta och lätt att både starta och slutföra processer. Du ser helheten i vår verksamhet och du har ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling, kvalitet och service.

Kontakt
Mikael Bergenheim
, Verksamhetschef
Telefon: 054615672
Per Polleryd
, Överläkare
Telefon: 054617756

Facklig företrädare nås via växeln 054-61 50 00

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
28 februari 2020
Publicerad:
21 januari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200116
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Ja
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster