Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Uroterapeut, kvinnosjukvården

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Verksamhetsområde kvinnosjukvård har uppdrag att erbjuda länets befolkning gynekologisk öppen- och slutenvård samt obstetrisk öppen- och slutenvård. Vi fokuserar på en god arbetsmiljö, hälsosamma scheman, värdegrundsarbete, verksamhetsutveckling och vi har nyligen genomgått utbildning inför att bli HBTQ-certifierade. Vi erbjuder dig arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

Arbetsbeskrivning

Som uroterapeut hos oss arbetar du med kvinnor som har besvär med urinvägarna. Du genomför både utredningar, kartläggningar och behandlingar samt arbetar med utprovning och förskrivning av hjälpmedel och rådgivning. Arbetet sker i samverkan med specialistmottagningens gynekologer. Patienterna kommer både från kvinnosjukvården men även genom remiss från vårdcentralerna.

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska och uroterapeut. Erfarenhet och vidareutbildning inom området ses som positivt men du som är helt ny är också välkommen till oss för att bygga upp din erfarenhet och kompetens. För att trivas hos oss och med arbetsuppgifterna tror vi att du gillar att arbeta självständigt och ta egna beslut men ändå att samverka med dina kollegor kring patienten. Du är eftertänksam och analytisk och uppskattar att jobba med utvecklingsfrågor inom din profession.

Kontakt
Christina Emilsson
, Avdelningschef
Telefon: 054615128

Facklig företrädare nås via växeln 054-61 50 00

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
27 februari 2020
Publicerad:
16 februari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200430
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Nej
Körkort krävs:
Nej
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster