Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Studierektor, utbildningsenheten allmänmedicin

Karlstad
Hälso- och sjukvård

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Om verksamheten

Utbildningsenheten allmänmedicin är en del av område öppenvård. Enhetens uppdrag är att bidra till en jämlik och attraktiv utbildningsmiljö med hög kvalitet för våra studenter.

Studierektor med uppdrag verksamhetsförlagd utbildning (VFU) för sjuksköterskor på grund och specialistnivå inom den allmänmedicinska specialiteten.

Arbetsbeskrivning

Studierektor med uppdrag verksamhetsförlagd utbildning (VFU) för sjuksköterskor på grund och specialistnivå inom den allmänmedicinska specialiteten.

Uppdraget som studierektor innebär att organisera och fördela den verksamhetsförlagda utbildningen i samverkan med aktuella lärosäten inför placeringar terminsvis men även fortlöpande under terminer då behov av fler tillfälliga platser uppstår. Uppdraget innebär även att tillsammans med chefer, huvudhandledare och kliniska handledare säkerställa en adekvat utbildning för studenter. Du kommer att vara en viktig länk mellan universitet och vårdverksamhet och aktivt delta i adekvata samverkansforum.

Som studierektor ska du aktivt arbeta med förbättringar av den verksamhetsförlagda utbildningen. Uppdraget genomförs utifrån ett vetenskapligt förhållningssätt där det verksamhetsintegrerade lärandet ska vara i fokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska med magisterexamen i omvårdnad/vårdvetenskap eller vårdpedagogik och klinisk verksam inom hälso- och sjukvård. Gärna med erfarenhet och intresse av verksamhetsförlagd utbildning och studenter.

Vi ser gärna att du har

  • Handledarutbildning omfattande 7,5 hp.

Arbetet kan medföra resor i jobbet varför körkort B är ett krav.

Du behöver ha god förmåga att initiera, driva, planera och följa upp arbetet med den verksamhetsförlagda utbildningen. Befattningen ställer krav på samarbets- och kommunikationsförmåga med representanter från utbildning, chefer och medarbetare. Dessutom är du initiativrik kombinerat med en drivkraft och förmåga att kunna strukturera, prioritera och planera ditt arbete.

Kontakt
Eva Bergqvist
, Tf enhetschef
Telefon: 054619934

Facklig företrädare nås via växeln 054-61 50 00

Anställningsform:
Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 procent
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
27 februari 2020
Publicerad:
16 februari 2020
Referensnummer:
Dnr RS/200440
Löneform:
Individuell lönesättning
Erfarenhet krävs:
Ja
Körkort krävs:
Ja
Antal platser:
1
Övrigt

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Tillsvidareanställning som distriktssköterska i Region Värmland med ett tidbegränsat uppdrag som studierektor i 3 år.

 

 

 

 

Läs mer
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
Sök jobbet här
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Våra lediga tjänster