Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Psykiatrisjuksköterska/sjuksköterska, psykiatriska öppenvården, Torsby

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Psykiatrisk öppenvård har två mottagningar i norra Värmland, en i Hagfors och en i Torsby. Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till psykiatrisk mottagning Torsby. Vi arbetar i team där olika yrkeskategorier ingår såsom läkare, psykolog, kurator, sjuksköterska, socialpedagog och vårdadministratör. Vi tar emot patienter med olika psykiatriska diagnoser och samverkar mycket med socialpsykiatrin i våra kommuner, speciellt Torsby och Sunne men även Hagfors och Munkfors.

Beskrivning:
Rådgivning, bedömning och behandling samt stödsamtal och där tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Stort fokus på samverkan mot vårdgrannar men också internt i vår verksamhet. Helg och kvällsarbete ingår i vår mobila verksamhet.

Kvalifikationer:
Vi söker legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av arbete inom psykiatrin är meriterande. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi söker dig med stor flexibilitet, stort patientfokus och du skall vara problemlösningsfokuserad.

Körkort krävs.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Dagtid, kväll och helg

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-07-28
Referensnummer:
Dnr RS/191787
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Ingela Håkansson, avdelningschef Torsby
070-664 94 67
Britt Lindberg, verksamhetschef
070-212 96 63
Facklig företrädare:
Facklig företrädare för Vårdförbundet nås via växel
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-07-05
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster