Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Arbetsterapeut, primärvårdsrehabilitering västra, Säffle

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vill du vara med och forma framtidens hälso- och sjukvård tillsammans med oss inom Region Värmland? Gillar du utmaningar och vill vara med och driva arbetet inom primärvården i Värmland framåt är detta jobbet för dig.

Beskrivning:
Som arbetsterapeut hos oss jobbar du för att våra patienter ska uppnå, eller bibehålla, bästa möjliga funktions- och aktivitetsförmåga, ett större oberoende och en god hälsa. Du möter vårdsökande med varierande behov av undersökning, råd och behandling. Hos oss är det viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett gott bemötande.

Vi söker nu en arbetsterapeut till primärvårdsrehabiliteringen och närvårdsavdelningen i Säffle. Det kan ingå tjänstgöring på annan ort inom enheten.

På enheten i Säffle arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator och vårdadministratör tillsammans för att skapa bästa vårdkvalitet. På närvårdsavdelningen arbetar arbetsterapeut tillsammans med fysioterapeut, läkare, sjuksköterska och undersköterska. Du kommer att arbeta med arbetsterapeutiska arbetsuppgifter inom primärvård och slutenvård vilket bland annat innefattar aktivitets- och funktionsbedömningar, handrehabilitering, neurologisk rehabilitering, kognitiv rehabilitering samt hjälpmedelsutprovning. Behandlingar sker både individuellt och i grupp.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för arbete inom primärvård. Erfarenhet från arbete inom primärvård och/eller slutenvård är meriterande. Meriterande är också vidareutbildning inom kognition samt ortos- och handrehabilitering. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-08-25
Referensnummer:
Dnr RS/191913
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Henrik Törnqvist, enhetschef
0533-813 03
Facklig företrädare:
Emelie Hedqvist, Sveriges arbetsterapeuter
0550-862 87
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-08-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster