Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Distriktssköterska/barnsjuksköterska, BVC Kronoparken/Molkom

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

En av våra kollegor ska gå på föräldraledighet ett år och vi söker nu hennes vikarie. Tjänsten delas mellan mottagningarna BVC Kronoparken och BVC Molkom. Barnvårdcentralen Kronoparken finns 6 km öster om Karlstads centrum och ligger i en mångkulturell studentstadsdel med universitetet på andra sidan gatan. Barnavårdscentralen Molkom är en mindre ort och ligger 3 mil norr om Karlstad. Vi som arbetar här på barnavårdscentralen jobbar för att främja hälsa och skapa goda förutsättningar som jobbar här är ett glatt och samspelt gäng som ställer upp för varandra. Vi har ett kreativt och förbättringsinriktat klimat, där alla kan bidra.

Beskrivning:
Normalt förekommande arbetsuppgifter som BHV-sköterska i primärvården. Med barnet i fokus ger du som BHV-sköterska stöd och information om till exempel amning, kost, sömn, språkutveckling, syn, hörsel, egenvård och barnsäkerhet. Du ger även vaccination enligt nationellt vaccinationsprogram för barn 0 - 6 år. Tillsammans med föräldern följer du barnets utveckling fram till skolålder.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Vi värdesätter förmåga till självständigt, strukturerat arbete, där du möter våra patienter och kollegor med ett positivt och öppet förhållningssätt. Nära samarbete inom teamet och andra aktörer förutsätter mycket god samarbetsförmåga. Önskvärt är att du har en god kommunikativ förmåga och ett flexibelt arbetssätt. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet. I arbetet ingår hembesök varför vi gärna ser att du har är B- körkort.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 1 december 2019 eller enligt överenskommelse
Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2019-09-25
Referensnummer:
Dnr RS/192085
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Karin Lander, enhetschef
054-61 94 85
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9" Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-09-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster