Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterska, psykiatrisk öppenvård, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Psykiatriska öppenvård Karlstad är centralt belägen och ingår i område öppenvård och har ett upptagningsområde på cirka 100 000 invånare över 18 år. Psykiatrisk öppenvård Karlstad består av 2 allmänpsykiatriska mottagningar, en mottagning för personer med psykossjukdomar samt en administrativ enhet.

Psykiatriska öppenvården i Region Värmland står inför en inspirerande organisationsförändring, som kommer underlätta samverkan med andra psykiatriska öppenvårdsenheter. Samtidigt är målet att vidareutveckla vårt samarbete med allmänmedicin och psykiatriska slutenvården.

Om arbetsplatsen Psykiatriska öppenvården ligger nära stadskärnan på Bryggaregatan 1. Inom verksamheten arbetar förutom specialistläkare och utbildningsläkare även psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, psykoterapeuter, vård- och stödsamordnare, rehabiliteringskoordinator och vårdadministratörer. Verksamheten är idag välbemannad men behöver tillskott av sjuksköterska till en av våra allmänpsykiatriska mottagningar för att patientarbetet ska kunna bedrivas på effektivt och med hög kvalitet. Samarbete över teamgränserna sker ofta, till exempel i DBT team och NP-utredningsteam eller olika gruppbehandlingar. Det bedrivs även gruppbehandlingar av olika slag i samarbete mellan olika yrkeskategorier. En viktig del av arbetet är samarbete med vårdcentraler, kommuner och övriga vårdgivare och i detta samarbete ingår bland annat att delta och kalla till SIP. Det finns stora möjligheter till utveckling inom ditt yrke på denna arbetsplats.

Beskrivning:
Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete, som är mycket varierande såsom psykiatrisk bedömning, medicintilldelning och medicinuppföljning, telefonrådgivning, provtagning, uppföljning efter slutenvård eller akutbesök samt samtals- och stödkontakter samt samordning av SIP. Det kommer att finnas möjlighet för dig, som så önskar, att arbeta hel eller del av arbetstid med inriktning mot vissa patientgrupper, såsom neuropsykiatri, beroendepsykiatri eller affektiva sjukdomar.

Kvalifikationer:
Vi söker sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri eller dig med erfarenhet av psykiatriskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god förmåga till samarbete och kommunikation, liksom förmågan att arbeta självständigt. Du ska ha stort patientfokus med en lösningsfokuserad inställning till arbetet. Du bör även vara en person som tycker om att ta ansvar tillsammans med övriga teamet med fokus på hög patientsäkerhet och kvalitet i vården. Om du är en person som är tydlig och strukturerad, har ett gott pedagogiskt förhållningssätt och dessutom har erfarenhet av vuxenpsykiatriskt arbete är du förmodligen den vi söker!

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-05-29
Referensnummer:
Dnr RS/191370
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Eva Sundin, avdelningschef
054 - 61 46 36
Ulrika Gullberg, avdelningschef
054-61 46 90
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning. Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-05-15
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster