Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterska, dialysmottagningen, sjukhuset Arvika

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Välkommen till vår fina dialysmottagning inom verksamhetsområde njurmedicin.

Vi är ett härligt gäng som är i behov av ytterligare en medarbetare. Hos oss arbetar du i en trivsam arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter med möjlighet till kompetensutveckling. Vi erbjuder alla våra medarbetare webbaserad utbildning inom njursjukvård.

Inskolningen är individuellt anpassad och du får personlig handledning.

På dialysmottagningen i Arvika finns totalt 12 dialysplatser.

Arbetstiderna är måndag-lördag, dag/kväll.

Beskrivning:
Som sjuksköterska på dialysmottagningen kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter samt leda och ansvara för några dialysbehandlingar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill ha ett varierande arbete med möjlighet till utveckling i yrkesrollen.

Erfarenhet från tidigare arbete är meriterande. Intresse för teknisk apparatur är en fördel.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är glad och positiv. Du sätter alltid patienten först och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.

Vi ser fram emot din ansökan.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

90 % eller enligt överenskommelse

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Besk. tidsbegränsning:

Vikariat under 1 år

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2019-09-23
Referensnummer:
Dnr RS/192070
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Camilla Åsberg, avdelningschef
070-271 81 23
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-09-09
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster