Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterska, ambulanssjukvården Torsby

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Ambulanssjukvården i Värmland är en länsövergripande verksamhet som finns på tolv orter.

Nu söker vi en ny medarbetare till ambulansstationen i Torsby som i dagsläget består av 26 medarbetare. I ambulanssjukvården utmanas vi av det akuta omhändertagandet av skadade och sjuka patienter i olika miljöer. Genom samverkan, bedömning och hänvisning medverkar vi till att omhändertagandet sker på rätt vårdnivå.

Vi arbetar för en god arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter, kontinuerlig fortbildning och en individuellt anpassad inskolning.

Beskrivning:
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom ambulanssjukvård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1 års klinisk erfarenhet från akutmedicinsk eller akutkirurgisk verksamhet. Specialistutbildning inom ambulanssjukvård är meriterande. Vi värdesätter tidigare ambulanserfarenhet.

Det är krav att du har B-körkort och minst 3 års körvana. C1/C-körkort är meriterande. Innan eventuell anställning ska du göra vissa arbetstester och genomgå en godkänd hälsokontroll. Testerna och hälsokontrollen sker i Region Värmlands regi. Läs mer om våra arbetstester på www.regionvarmland.se/ambulanssjukvården.

Förutom dina formella kunskaper och meriter lägger vi stor vikt på personlig lämplighet som god samarbetsförmåga, personlig mognad och flexibilitet. Du sätter patienten i fokus och är bra på att ta initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för helheten.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Mixad tjänstgöring

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-02-24
Referensnummer:
Dnr RS/190397
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Mats Björklund, ambulanschef
070-565 50 19
Facklig företrädare:
Emelie Boström, Vårdförbundet
073-058 32 20
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-02-08
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster