Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Servicemedarbetare, serviceenheten östra, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Beskrivning:
Som servicemedarbetare är du en del av Regionservice och område stöd. Vårt uppdrag är att stödja vården genom att tillgodose behovet av servicetjänster. Som servicemedarbetare tar du tillsammans med dina kollegor ansvar för att våra tjänster till hälso- och sjukvården levereras med en hög kvalitet. Din största arbetsuppgift kommer att vara lokalvård, vilket är en viktig del för att förhindra smittspridning samt upprätthålla en god hygien i våra lokaler. Inom ramen för vår verksamhet förekommer även arbetsuppgifter som innefattar hantering av textilier, rengöring och bäddning av sängar samt materialhantering.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är serviceinriktad och lösningsfokuserad, positiv och engagerad, har en god samarbetsförmåga men som även kan jobba självständigt. Då arbetet stundtals kan innehålla tempoväxlingar bör du vara stresstålig och ha en god förmåga att prioritera över dina arbetsuppgifter. Du har ett öga för detaljer och är noggrann i ditt arbete. Krav -Gymnasiekompetens -Goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift -Tidigare erfarenhet från servicearbete

Meriterande -Tidigare erfarenhet från lokalvård -Tidigare erfarenhet från lokalvård i sjukvårdsmiljöer -Datavana -Städutbildning Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Besk. omfattning:

Tjänstgöring dag, kväll, helg, vardag.

Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse
Ansök senast:
2019-02-25
Referensnummer:
Dnr RS/190409
Antal platser:
1
Kontaktperson:
Robert Andersson, enhetschef nås via växeln
054-61 50 00
Facklig företrädare:
Facklig företrädare nås via växeln
054-61 50 00
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-02-11
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster