Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Sjuksköterskor, akutmottagningen, Centralsjukhuset, Karlstad

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Är du intresserad av ett spännande arbete med stor variation och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du ingå i ett team där arbetet bygger på kunskap, kvalitet och känsla? Då är du den vi söker. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre.

Våra sektioner är ortopedi, kirurgi, medicin, gynekologi, barn- och ungdomsmedicin samt allmänmedicin.

Är du nyfiken på oss? Ring gärna för mer information. Vi ser fram emot din ansökan till vår akutmottagning!

Beskrivning:
Vi erbjuder dig: • Individuell inskolningsplan (beroende på tidigare erfarenhet och utbildning) • Mentor • Ett spännande och omväxlande arbete med möjlighet att ingå i våra resursgrupper och förbättringsarbeten. • Vidareutveckling i din yrkesroll som sjuksköterska inom akutsjukvård.

Kvalifikationer:
Är du : - legitimerad sjuksköterska. - glad, positiv och tycker om utmaningar? - stresstålig och har lätt för att samarbeta?

Då är du är den sjuksköterska vi söker!

Stor vikt lägges vid personlig lämplighet och vidareutbildning är meriterande

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse Urval och anställning kommer att ske löpande
Ansök senast:
2019-01-25
Referensnummer:
Dnr RS/190091
Antal platser:
5
Kontaktperson:
Marcus Nilsson, avdelningschef
 
054-61 55 52
 
Liselott Alfredsson, avdelningschef
 
054-61 55 53
 
Ulrika Nilsson, verksamhetschef
 
054-61 52 40
 
Facklig företrädare:
Johanna Lundholm, Vårdförbundet, nås via växeln
 
054-61 50 00
 
Övrigt:
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-01-10
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster