Lediga jobb

Är du nyfiken på att jobba med oss? Tillsammans kan vi skapa livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning.

Finns det ingen tjänst som passar dig ute just nu är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka in en spontanansökan till intresseanmalan@regionvarmland.se.

Underläkartjänstgöring/BT-pilot, legitimerade läkare, europeisk utbildning

Arbetsplats:
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre välkommen till Region Värmland!

Beskrivning:
Vill du ta första steget mot ST i allmänmedicin eller akutsjukvård inklusive psykiatri genom en introduktionstjänstgöring till läkare under drygt 10 månader?

Specialiteten allmänmedicin och specialiteterna inom olika discipliner av akutsjukvård (t ex kirurgi, medicin, psykiatri, ortopedi, ÖNH, kvinnosjukvård) erbjuder kompletterande tjänstgöring i svensk hälso- och sjukvård inför ST för legitimerade läkare med europeisk utbildning. BT-pilot genomförs med placeringar inom allmänmedicin, psykiatri och ytterligare en akutsjukvårdsdisciplin (se ovan) Med hjälp av denna introduktion optimerar du möjligheten till framtida anställning som ST-läkare i Värmland. Ange i din ansökan vilken inriktning du siktar på inför framtida ST.

Kliniskt arbete vid din hemmaenhet/basenhet (vald inriktning) kombineras med klinisk tjänstgöring inom andra specialiteter, undervisning och handledning. Programmet inleds med två veckors introduktion med gemensam utbildning.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med en max två år gammal examen från europeiskt lärosäte. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, minst nivå C1, Europarådets språkskalenivå, svenska 3 eller svenska som andraspråk 3.

Du har en god samarbetsförmåga och en vilja att lära nytt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ingen klinisk erfarenhet krävs men klinisk erfarenhet är meriterande.

Anställningsform:
Tidsbegränsad anställning
Omfattning:
Heltid
Tillträde:
Tillträde 19 augusti 2019
Besk. tidsbegränsning:

Tidsbegränsad anställning, med sikte på ST

Längd:
6 månader eller längre
Ansök senast:
2019-05-06
Referensnummer:
Dnr RS/191120
Antal platser:
10
Kontaktperson:
Pär Åstrand, överläkare, BT-ansvarig
054-61 50 00 via växeln
Facklig företrädare:
Värmlands Läkarförening
054-61 50 00 vx
Övrigt:
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publicerad:
2019-04-16
Sök jobbet här

Våra lediga tjänster