Region Värmlands ekonomidirektör byter jobb

Region Värmlands ekonomidirektör Veronica Hedlund Lundgren lämnar sitt uppdrag i sommar och byter jobb.
– Jag har ett oerhört spännande och intressant arbete i dag, men fick en möjlighet som jag inte kunde tacka nej till, säger hon.

Efter att ha jobbat som revisionschef i Landstinget i Värmland i flera år blev Veronica Hedlund Lundgren ekonomichef i samma organisation den 1 september 2014. I samband med bildandet av Region Värmland den 1 januari i år utsågs hon till Region Värmlands ekonomidirektör. Ett uppdrag som Veronica Hedlund Lundgren nu lämnar för en tjänst på en revisionsbyrå.

I sitt nya arbete kommer hon bland annat ha ansvar för uppdrag rörande revisionstjänster till regioner och arbeta som konsult i revisions- och rådgivningsuppdrag.

– Revisionsuppdraget har jag stor erfarenhet av, men det är helt nytt för mig att jobba i en revisionsbyråmiljö där försäljning av tjänster ingår. Jag fick en möjlighet som jag inte kunde tacka nej till. Sedan har jag haft spännande och väldigt roliga år i landstinget och regionen och det är klart att det är med blandade känslor som jag väljer att byta jobb. Jag kommer att sakna alla fantastiska arbetskamrater, säger Veronica Hedlund Lundgren.

– Veronica är en mycket kompetent och uppskattad kollega och det känns tråkigt att hon väljer att lämna regionen. Jag önskar henne stort lycka till i sitt nya uppdrag, säger Anneli Snobl, regiondirektör.

Rekryteringen av en ny ekonomidirektör kommer att inledas inom kort.