Hållbart företagande i Torsby, del 3

Måndag 9 mars 15:00 - 19:00
Vestre, Torsby

Vill du få bättre kännedom om din resursförbrukning? Öka värdet på ditt företag och stärka din konkurrenskraft? Delta då i seminarieserien ”Hållbart företagande”.

Projekt Miljödriven tillväxt i Värmland bjuder in företagare till tre gemensamma träffar tillsammans med IUC Stål & Verkstad och Paper Province.

Mellan seminarietillfällena erbjuder vi konsulthjälp specialanpassad för ditt företag, genomlysning av resurser och uppföljning av redan genomförda energi- och klimatinvesteringar

"Hållbart företagande" riktar sig till små medelstora företag som har sin produktion och/eller sysselsättning i Värmland.

Del 3. Hur blir mitt företag konkurenskraftigt och utvecklingsbenäget?

Det mångkulturella, agila och innovativa företaget – vikten av att arbeta med jämställdhet och mångfald för att vara ett konkurrenskraftigt företag.

Tre delar

Det går bra att delta på den trejde träffen även om du inte deltagit på de två första.

Kostnad

Seminarieserien är kostnadsfri (men om du får förhinder utan att hitta en ersättare utgår en avgift).

Anmälan

Anmäl dig via mejl eller telefon till Maria Lindeberg, projektledare på Miljödriven tillväxt
maria.lindeberg@regionvarmland.se

Tillbaka till Regionens kalender