Knock on wood

Tid
Torsdag 12 september 12:30 - 17:00

Varmt välkommen till en dag då du som beställare och entreprenör inom byggbranschen får möjligheten att lära dig mer om trähusbyggnation, nätverka och skapa nya affärsmöjligheter!

Preliminärt program

12.30 Registrering och kaffe

13.00 Stora Enso inleder dagen

13.10 Genomgång av sex konkreta projekt i TEDTalk-format. Från planeringsprocessen till utförande, för att belysa exempel av samverkan och tekniska utmaningar och lösningar.

15.40 Heta stolen – presentation av tre framtida byggprojekt för affärsmöjligheter på plats.

16.10 Framtidspanelen. Vad händer nu?

17.00 Mingel med tilltugg

I anslutning till seminariet finns även en minimässa som under pauserna bjuder på många tillfällen att mingla och knyta kontakter för ökad affärsnytta och kunskap.

Anmälan senst 29 augusti

Låter det intressant? Boka då in den 12 september 2019 i din kalender och anmäl ditt intresse redan nu via länken nedan! Eventet är kostnadsfritt.

Anmäl dig här

Utställare på minimässan

Är ditt företag eller organisation intresserade av en utställningsplats på vår minimässa? Kontakta Helene Vogelmann för mer information: helen.vogelmann@regionvarmland.se

——————————————————————————————————————————————-

Knock on Wood anordnas av Interreg-projektet The Bioeconomy Region och Stora Enso i samarbete med Paper Province, Region Värmland, Interreg-projektet ecoINSIDE, Föreningen Hållbart byggande i Värmland, Träbyggnadskansliet, Länsstyrelsen i Värmland samt Skogsvårdsstyrelsen i Värmland. 

 

Tillbaka till Regionens kalender