Värmlandsstrategin – workshop 1

Tid
Fredag 11 oktober 12:00 - 16:30
Plats
Karlstad CCC

Nu börjar arbetet med att ta fram en ny Värmlandsstrategi. Den är vårt gemensamma verktyg för att skapa det Värmland vi vill ha och behöver i många år framöver. Nu vill vi veta vad som är viktigt för dig och för platsen där du lever och arbetar. Ditt bidrag är viktigt för hela Värmland.

Workshop: Målbild - Värmland 2040

Den 11:e oktober behöver vi din hjälp med att peka ut en riktning för Värmlands utveckling! Workshopen är den första av två under hösten och ditt deltagande blir en del i framtagandet av nästa Värmlandsstrategi.

Med inspiration från design thinking och framsynsmetodik arbetar vi i en intensiv och skapande workshop med högt tempo. Vi diskuterar möjliga scenarion och målbilder för Värmland. Vi resonerar också kring vilka regionala mål som kan leda oss dit.

Evenemanget är kostnadsfritt.

Välkommen till en intensiv och inspirerande eftermiddag!

Anmäl dig till workshop 

Nästa steg

Nästa workshop sker den 13 november då vi tillsammans ska utgå från materialet från första workshopen och titta på vilka åtgärder som behövs för att nå målen. Notera datumet redan nu, inbjudan skickas separat.

Inte möjlighet att delta?

För dig och andra som inte har möjlighet att medverka på plats kommer det att finnas en enklare version av övningarna som kan genomföras när som helst under perioden 6 september till 11 oktober. Då kan du samla en arbetsgrupp, förening, skolklass, ledningsgrupp, nätverk eller liknande och genomföra övningar och skicka in resultatet digitalt.

Mer information om tillvägagångssätt finns på varmlandsstrategin.se

Tillbaka till Regionens kalender