Region Värmland logga

Lägenheter

Region Värmland har ett antal lägenheter i anslutning till sjukhusen i Karlstad, Arvika och Torsby som hyrs ut till sommarvikarier och studenter som gör praktik eller verksamhetsförlagd utbildning hos oss. Välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Lägenheter Torsby

I Torsby finns möjlighet att hyra, i mån av plats, en 1:a med kokvrå 

(vindskupa) som är belägen centralt i Torsby på gångavstånd från sjukhuset och centralstationen. Lägenheten är möblerad (linne ingår inte) och har TV med ingen wifi. Hyra från 2800 till 3025 kronor per månad.

(Saknar tyvärr bilder till lägenheten i Torsby.) 

Lägenheter Arvika

Lägenheterna i Arvika ligger cirka fem minuters gångväg från sjukhuset. Det finns både 1:or och 2:or. Grundläggande inredning finns i lägenheterna.

Säng i lägenhet.
Dubbelsäng.
Soffa och tv.

Lägenheter Karlstad

Lägenheterna finns på Orrholmen med trevligt läge vid Mariebergsviken, cirka 10 minuter med cykel eller 30 minuters gångavstånd från centralsjukhuset. Nära även till badplats, centrum och parkområdet Mariebergsskogen.

Flertalet av lägenheterna är 1:or. Vissa lägenheter har även en liten altan. Hyra från 2700 till 4000 kronor per månad inklusive värme och el. Det finns också en trea, hyra 7950 kronor per månad.

Grundläggande inredning och wifi finns i alla lägenheter, dock ingen TV.

Matbord.
Bokhylla och säng.
Kök.
Dusch.

Kontakt

Har du frågor eller är du intresserad av att hyra en bostad är du välkommen att kontakta oss på personalboende.csk@regionvarmland.se.

Sidan uppdaterad