Region Värmland logga

Om Vård är bäst!

Värmlands 16 kommuner och Region Värmland står gemensamt bakom kampanjen Vård är bäst! Vi är Värmlands största arbetsgivare inom hälsa, vård och omsorg.

Med kampanjen Vård är bäst! vill vi arbetsgivare visa alla goda möjligheter till jobb som finns och att ett arbete inom hälsa, vård och omsorg är ett viktigt arbete som gör skillnad. Ett jobb att känna stolthet för.

Vård- och omsorgsprogrammet är en utbildning som ger möjlighet att börja arbeta direkt efter avklarad utbildning och ger en bra grund för att läsa vidare till flera andra olika yrken i branschen. Vi vill därför gärna att fler väljer att läsa vård- och omsorgsprogrammet och får ett godkänt diplom från Vård- och omsorgscollege.

Vård- och omsorgscollege är ett samarbete mellan utbildning, arbetsgivare och fackförbund för att utbildningen ska hålla en hög kvalitet för personal- och kompetensförsörjningen. Diplomet är en kvalitetsstämpel på utbildningen.

Medverkande

Samarbetet Vård är bäst! startade 2016 och leds av en styrgrupp med representanter från arbetsgivarna. Region Värmland är projektledare. Samarbetet finansieras av Värmlands 16 kommuner och Region Värmland.

I styrgruppen finns representanter från Region Värmland, Arvika kommun, Grums kommun, Karlstads kommun, Kristinehamns kommun och Torsby kommun.

Värmlands kommuner är: Arvika, Eda, Filipstad, Forshaga, Grums, Hagfors, Hammarö, Karlstad, Kil, Kristinehamn, Munkfors, Storfors, Sunne, Säffle, Torsby och Årjäng.


Sidan uppdaterad