Region Värmland / Nyhetsarkiv / Ökad tillgänglighet via telefon hos regionens vårdcentraler

Ökad tillgänglighet via telefon hos regionens vårdcentraler

Ring vårdcentralen under hela öppettiden – nu utökar regionens vårdcentraler tillgängligheten via telefon.

Region Värmlands vårdcentraler utökar nu sina telefontider. Den som behöver telefonrådgivning och tidsbokning gällande sjukdomstillstånd som behöver medicinsk bedömning samma dag kan nu ringa under vårdcentralens hela öppettid.

– Med anledning av det nya coronaviruset ökar vi tillgängligheten till vårdcentralerna för att minska trycket på övriga vården och sjukvårdsrådgivningen 1177. Den som har besvär med luftvägarna eller ett annat medicinskt behov som inte kan vänta till morgondagen kan nu ringa sin vårdcentral under hela öppettiden, säger verksamhetschef Åsa Wahlén.

Så här söker du vård i Värmland

• På 1177.se ​hittar du egenvårdsråd och kontaktuppgifter​
  • Ring din vårdcentral ​dagtid, vardagar
  • ​Ring 1177 ​kvällar, nätter och helger.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?