Region Värmland / Nyhetsarkiv / Ett år med pandemin

Ett år med pandemin

Den 4 mars 2020 konstaterades de första fallen av covid-19 i Värmland.Året som följt därefter har inte varit något annat likt.

Hälso- och sjukvårdens omställning för att möta pandemins akuta behov, munskydd i kollektivtrafiken, stödåtgärder för kultur- och näringsliv, distansundervisning på våra folkhögskolor.

Det är bara några av många insatser och förändringar som Region Värmland gjort under det senaste året, ett år som uteslutande handlat om att ta sig an pandemins åverkningar.

På Region Värmlands webbplats finns nu en webbsida som sammanfattar det senaste året. Här kan du ta del av intervjuer med medarbetare, korta filmer, bilder, statistik och annat material som skildrar regionens arbete kring pandemin.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?