Region Värmland / Nyhetsarkiv / Här följer du om- och tillbyggnationen av Centralsjukhuset i Karlstad

På projektwebben kan du ta hel av nyheter och fakta kring framtidens Centralsjukhus.

Här följer du om- och tillbyggnationen av Centralsjukhuset i Karlstad

Med start under 2023 kommer Centralsjukhuset i Karlstad att börja byggas om som en del i den värmländska vårdens utveckling.

Via Region Värmlands webbplats kan du följa arbetet mot ett Centralsjukhus rustat för framtidens vård och dagens och morgondagens patient.

Utvecklingstakten inom hälso- och sjukvården är snabb. Arbetssätt, teknik och behandlingsmetoder förfinas och utvecklas ständigt, vilket också ställer krav på de lokaler som vården nyttjar.

Som ett led i att utveckla den värmländska vården och rusta Centralsjukhuset för framtidens vård kommer en stor om- och tillbyggnation att genomföras.

För att du ska kunna ta del av hur det ombyggda sjukhuset kommer att vara utformat, och vilka möjligheter det kommer att ge lanserar vi en nu en ny projektwebb. Här samlar vi nyheter, information och fakta om om- och tillbyggnationen av Centralsjukhuset.

Webben uppdateras kontinuerligt med aktuellt innehåll så att du ska kunna följa vårt arbete med Om- och tillbyggnationen av Centralsjukhuset i Karlstad – en del av framtidens värmländska vård.

Sidan uppdaterad

Hjälpte sidan dig?